Zeemancipatie met Favoriet en Willemina

Geplaatst op 07-06-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jessica Mesman  -  Bron: Favoriet en Willemina

2023-zeemancipatie

Afgelopen zaterdag 3 juni was het weer zover, de “Zeemancipatie” stond op het programma. Inmiddels alweer 2 jaar geleden dus de inschrijving zat al snel vol. Om 10:00 verzamelen op de Favoriet met alle dames. Terwijl er nog wat verdwaalde heren over de steiger liepen, op zoek naar een zeilmaatje….was wel duidelijk dat er op de Favoriet & de Willemina deze dag alleen maar dames welkom waren. Na een lekkere bak koffie met een paar stukken cake, gooide we de trossen los. 

2023-zeemancipatie-1Het weer was perfect om te zeilen, zon & een noordelijk windje. Op naar Medemblik met ondertussen alle tijd om elkaar te leren kennen en even te wennen aan de boot. Het aan de wind varen ging ieder goed af, dus voor Medemblik wilde we nog even oefenen met het gijpen. Aan bakboordzijde van Medemblik, op een afgelegen (verborgen) plekje kunnen afmeren voor onze lunch. Ook deze was weer prima verzorgd.

2023-zeemancipatie-2

Terug naar Enkhuizen, want er stond een steigerborrel gepland en hierna ging een groep van 10 man/vrouw nog uit eten bij de Visafslag in Enkhuizen. Dus doorvaren en ondertussen de tijd genomen om elkaar te leren kennen. Wat hadden we een mooie, bijzondere dames met ieder hun eigen zeilverhalen aan boord. Ik heb in ieder geval weer genoten en zal volgende keer m’n best doen om er weer bij te kunnen zijn.

2023-zeemancipatie-3


WinnerClub

ofni.[antispam].@winnerclub.nl

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.