Van de voorzitter

Geplaatst op 21-05-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Frank Grift

Beste Winnerclub-leden,
Met het Pinksterweekend voor de deur hebben we deze week helaas ons Winnerweekend moeten afgelasten. Zojuist zag ik de video van Henk Huizinga met de weervoorspelling voor de komende dagen en die voorspelt een onstuimig weekend, zeker als je dan ook nog op open water bij de Markerwadden ligt. Erg jammer omdat de evenementencommissie zo haar best heeft gedaan om leuke dingen te organiseren.
We gaan het opnieuw proberen op 12 en 13 juni. Laten we duimen voor lekker weer dan, ofschoon we iets minder tijd hebben dan bij een 3-daags Pinksterweekend.

Ook het weer laat het nog steeds afweten net als Corona dat maar langzaam verdwijnt.
Maar het einde van tunnel is nu toch echt in zicht. En ik verwacht een warme zomer!

Gelukkig waren de voorjaarstochten naar Medemblik (Noord) en de Grevelingen (Zuid) enthousiast bezocht met veel schepen in Noord. De Winnerclub leeft ondanks een bizar jaar echt onder de leden. Met meer dan 10% groei in het aantal leden sinds begin 2020 kunnen we trots zijn hoe de vereniging ervoor staat. Dit nog los van de nieuwe sponsors die we hebben, zoals eerder gemeld.

Ik ben benieuwd wat de vakantieplannen van iedereen zijn. Laat het eens weten en ik weid graag een volgende nieuwsbrief aan jullie plannen en natuurlijk jullie ervaringen! Ik nodig ook iedereen uit om die ervaringen eens op te schrijven zodat we dit op de site kunnen plaatsen.
Verder verzoek ik iedereen om ideeën te sturen voor nieuwe initiatieven en evenementen. Juist door onze sponsors hebben we meer financiële armslag om iets nieuws te doen! Natuurlijk denken wij daar als bestuur ook over na, maar jullie input is meer dan welkom!

We zitten nog vroeg in het seizoen maar ook de najaarstochten worden alweer gepland. We gaan in Noord naar Urk op 11-12 september. Later volgt meer informatie.

Voor nu wens ik iedereen een mooie maand juni: schrijf je in voor het rondje Noord-Holland op 4-6 juni en het Winnerweekend op 12 juni. Hopelijk tot snel!

Gr Frank Grift
(Voorzitter)


WinnerClub

ofni.[antispam].@winnerclub.nl

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.