Van de voorzitter

Geplaatst op 07-04-2021  -  Categorie: Algemeen
Beste Winnerclub-leden,
Inmiddels is het april en zitten we echt in het voorjaar. Naar buiten kijkend hier in het midden van het land leek het vanochtend wel winter. Een laag sneeuw alsof het een witte kerst betrof. Maar het smelt snel dus de temperatuur is echt wel hoger hoewel nogal fris. Afgelopen paasweekend waren velen van ons de boot vaarklaar aan het maken en sommigen zijn zelfs al even op pad geweest. Volgende week krijgen we hopelijk goed nieuws uit Den Haag zodat we onze voorjaarstochten Noord (Medemblik) en Zuid (Grevelingen) ook in sociale zin meer invulling kunnen geven. De Winnerclub is tenslotte niet een solo-zeilclub. Kortom we bewegen met elkaar naar een actief en beter zeilseizoen dan vorig jaar. Nu alleen nog wat meer warmte en vaccinaties.
De afgelopen maand was voor de Winnerclub bijzonder, omdat we extra aandacht hebben geschonken aan onze marketing. Ik ben heel trots dat we in korte tijd  3 mooie bedrijven als sponsor aan ons hebben kunnen binden. Drie bedrijven die allen een historische band hebben met Winner: 
- ADB Jachtservice uit Enkhuizen: voor de meesten al bekend in de persoon van Arjen de Boer die voorheen werkzaam was bij Winner. 
- Schepenkring uit Lelystad: een makelaar in schepen waar oud-Winner medewerker Lennart Noorlander de leiding heeft
- Hagoort Sails uit Benthuizen / Baarn: de huisleverancier van zeilen voor Winnerjachten onder leiding van Martin Baas.
Deze bedrijven / personen reageerden allen enthousiast en zonder aarzeling op ons aanbod om sponsor te worden. De sponsoring van de Winnerclub betreft meerjarige sponsorovereenkomsten, omdat deze bedrijven /personen ons merk en de jachten mooi en interessant vinden. De sponsoren zullen de komende weken een advertentie op de home page krijgen en verder zullen ze andere activiteiten / informatie gaan verspreiden per mail, nieuwsbrieven, sociale media etc.. Een leuke en spannende stap voor de Winnerclub, die ons ook de armslag geeft om meer activiteiten te gaan organiseren! 
Tot slot wens ik iedereen een mooie start van het zeilseizoen 2021. Ook wijs ik jullie nogmaals op het Winnerweekend eind mei en het geplande rondje Noord-Holland in juni. Houd de site in de gaten en schrijf je in! Het lijkt me erg leuk elkaar weer in levende lijve te zien!
Blijf gezond! Hopelijk tot snel.


Met vriendelijke groet,
Frank Grift (voorzitter)

WinnerClub

ofni.[antispam].@winnerclub.nl

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.