Algemene ledenvergadering

Geplaatst op 13-01-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Frank
Korte impressie van Algemene Ledenvergadering op 11 januari 2020 door onze nieuwe voorzitter
Op 11 januari jongstleden was weer onze jaarlijkse ALV in Muiden. De vergadering werd goed bezocht door 77 personen (43 leden). Dit keer startten we met gastspreker Mark Slats, die 2e werd bij de Golden Globe Race 2018. Mark had een indrukwekkend verhaal over zijn avonturen, doorzettingsvermogen, ervaringen en spannende momenten. De aanwezigen hingen 1 uur en 3 kwartier aan zijn lippen en iedereen bleef gulzig om nog meer te horen. Zie verder: https://www.markslats.nl/nl/
Na een pauze waarin leden met Mark spraken en Mark zijn boek veelvuldig verkocht, werd gestart met de ALV. Ook afgelopen jaar was weer een succesvol jaar voor de vereniging met leuke activiteiten, nieuwe leden, vertrekkende leden (door verkoop van hun boot). Edward Giesen gaf een korte update van de werf en berichtte dat de Winners 8 en 9 qua romp vanaf nu weer in Nederland worden gebouwd. Afbouw vindt in Duitsland plaats. Winners worden dus weer ‘made in Holland’ en Germany. Ook zal Winner weer bij Boot Dusseldorf aanwezig zijn met een nieuw ontwerp: Winner 107, waarvoor geïnteresseerde kopers worden gezocht.
Tijdens de ALV droegen Erik Nachbar als voorzitter en Maarten van der Kooij als penningmeester beiden na zes jaar het stokje over aan respectievelijk Frank Grift en Hans Pietersen. De leden dankten Erik en Maarten voor hun enorme inzet in de afgelopen jaren. Monique Spijkervet werd herbenoemd als secretaris en uiteraard kreeg ook zij van de leden een applaus voor haar inzet gedurende de afgelopen drie jaar. Het nieuwe bestuur gaat met een reeks van mooie activiteiten 2020 in: lezing Schreierstoren (7 maart), Voorjaarstochten Noord (25-27 april) en Zuid (2-3mei), Winnerweekend (30mei-1juni), Najaarstochten Noord (12-13 september) en Zuid (datum nader te bepalen) en aanvullende activiteiten. Nadere informatie hierover zal de komende tijd naar de leden worden gestuurd. Ook zal in 2020 de voorbereiding gaan starten voor het lustrumjaar 2021 waarin de Winnerclub 25 jaar bestaat. De leden wordt gevraagd om deel te nemen in de te vormen lustrum commissie. Meld je aan bij de onze secretaris via de website!

WinnerClub

ofni.[antispam].@winnerclub.nl

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.