Thijmen Wender


webmaster-Thijmen-Wender

Functie: Webmaster
E-mailadres: retsambew.[antispam].@winnerclub.nl

Type Winner: 9.50
Winner: Willemijn
Thuishaven: Monnikendam

Ik ben de zoon van Gem en Eva, die samen de eigenaren zijn van een Winner 9.50: de 'Willemijn'. Al vanaf jongs af aan ben ik vaak rond het water te vinden. Ik heb vroeger op schaatsen gezeten, ik doe al vanaf jongs-af-aan, aan wedstrijdzwemmen en ik ga al meer dan zes jaar lang elke zomer op zeilkampen. In het begin zeilde ik vooral met de valk vanwege het comfort, maar sinds 2018 ben ik naar de catamaran geswitcht en sinds 2020 ben ik ook instructeur op de catamaran.

Ook huurde mijn ouders vroeger al vaak zeilboten waar we dan een weekend tot een weekje mee gingen zeilen. In 2013 hadden ze een Victoire 822 gekocht en in 2017 is onze huidige Winner aangeschaft. Dit kwam vooral doordat mijn broertje en ik een beetje te groot werden voor de Victoire. 

Met de Willemijn hebben we al veel tochten gemaakt, zo zijn we een zomer in Zeeland geweest en hebben we de Waddeneilanden met vele bezoekjes vereerd. Toen ik meer actief mee ging helpen aan boord kwam ook het buitenland ter spraken. En in de zomer van 2020 zijn we met de Willemijn en de Lucia (van Tjarda en Jelmer) naar de Oostzee in Denemarken gevaren. 

Ik vind zeilen erg leuk en ben dan ook van plan om nog lang en veel te blijven zeilen.

 

WinnerClub

ofni.[antispam].@winnerclub.nl

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.