Voorjaarstocht Zuid

Geplaatst op 08-05-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Anneke Melaet

De weersverwachting voor de komende dagen was prima. Een zonnetje met voldoende wind om lekker te zeilen op het Haringvliet.

Marieke Sassa had een puzzeltocht voor ons gemaakt met heel diverse vragen, zoals maak een rebus van het woord “Ventjagersgaatje” en  met welke 3 ‘w’ ’s wordt Tiengemeten beschreven? Dit was een lastige voor sommige van ons. Door 7 vragen te beantwoorden en 1 te varen hadden we 8 letters waar we een woord van moesten maken. Een van ons heeft het woord kunnen vinden. Het was: Way ahead! Er konden ook bonuspunten verkregen worden door de meest kenmerkende foto te maken van het Haringvliet. Deze werd gemaakt door mij aan boord van de Slartibarfast. De Frats voer tussen ons door om te kijken hoe we het er van af brachten.

Wisten jullie dat je op het deel van het Vuile Gat (aan de noordkant van Tiengemeten) het mogelijk is om een zuivere mijl te ijken? Ik niet!

Het weekeinde werd zondagochtend afgesloten door koffie met zelf gebakken appeltaart. We kunnen terug kijken op een geslaagd weekeinde.


WinnerClub

ofni.[antispam].@winnerclub.nl

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.