Jeroen Tromp


Jeroen-Tromp-Evenementencommissie

Functie: Evenementen Commissie
E-mailadres: eissimmocnetnemeneve.[antispam].@winnerclub.nl

Type Winner: 11.10
Winner: June
Thuishaven: Wemeldinge

Mijn naam  is Jeroen Tromp en ik ben getrouwd met Willeke.

Ik ben geboren in Vlissingen. Achter in de tuin bouwde mijn vader van “watervast multiplex” en polyester een “Primaat” (ontwerp Van de Stadt) -zo ging dat wel vaker in die tijd-, met als ligplaats Vlissingen.

Dit betekende voor mij dat ik al vanaf mijn jonge jaren een vast bemanningslid was van mijn vader.  Het eerst jaar gingen we naar het Veerse Meer zónder mast en later met?. Al snel gingen we de sluizen door de Westerschelde op, de ene week richting Terneuzen en de ander week richting Blankenberge.

Jaren later kochten mijn ouders een Hurley 800 en werd het voor mij tijd om me toch ook eens te gaan verdiepen in theorie van de kustnavigatie, vaarbewijzen en de communicatie op het water. In de tussentijd voer ik al regelmatig met een vriend mee die zelf een Van de Stadt 34 had gebouwd en later met de Hurley.

De belangstelling voor het varen werd alsmaar groter en dus zijn Willeke en ik op zoek gegaan naar een eigen scheepje. Dat is de winner 10.10 geworden, die we kort na de Hiswa te water in 2007 hebben besteld. De lange bedden, de plaats van het kombuis -zoals op de Hurley- en het rappe karakter gaf voor ons de doorslag.                 

Met de Winner liggen we in Wemeldinge, wat een fijne haven is met veel faciliteiten.

Naast het varen houden we ook van wandelen, fietsen en reizen naar een verre bestemming.

In mijn dagelijks werk doe ik projecten en geef ik adviezen op het gebied van de asfaltwegenbouw veelal in combinatie met verkeersgeluid.

 

WinnerClub

ofni.[antispam].@winnerclub.nl

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.