Edward Giessen


Bestuur Technische commissie Edward Giesen

Functie: lid bestuur & Technische Commisie
E-mailadres: eisimmocehcsinhcet.[antispam].@winnerclub.nl

Type Winner: 8.00
Winner: Antionette
Thuishaven: Enkhuizen

Mijn naam is Edward Giesen. Ik mag al sinds de oprichting van de Winnerclub deel vormen van het bestuur (dat is per 2012 al bijna een 16 jaar :-). Binnen het bestuur heb ik mij gericht op de technische commissie en het toer/wedstrijdgebeuren middels het organiseren van de toer-/wedstrijdtocht tijdens het Winnerweekend.

Ik heb mijn hele leven al met zeilbootjes lopen prutsen; beginnend met een lekkende zeilkano in de Oost-Brabantse Maas. Daarna op wedstrijdbootjes (o.a. Simoun 4.45) het lekkere ragwerk mogen beleven. Als tiener alle navigatiediploma's mogen halen aan de Zeevaartschool in Vlissingen en tijdens mijn studententijd met een Contest 40 tot aan de Golf van Biskaye een en ander mogen verkennen. Toen het tijd werd voor een eigen boot, hebben we de 'fout' gemaakt om in 1992 een proefvaart met een Winner 9.50 samen met Riet te maken. Proberen is kopen, dus sinds die tijd zijn we verknochte Winnerzeilers.

De bindende scheepsnaam is 'Antoinette' naar mijn moeder. Eerst een Winner 9.50 van 1992 tot 1995. Daarna vanaf 1995 een Winner 11.20. En vanaf 2008 hebben we als bouwnummer 1 van de 12.20 een mooi project met Remco mogen meemaken!

Onze boot is altijd het centrale punt in tochten met gezin, familie, vrienden en wedstrijden; we beleven hier zeer veel plezier mee. Inmiddels zijn we eigenaar van een Winner 8.00.

Wat ons bindt als Winnerzeilers is dat we samen een goede smaak delen. Ik kijk er naar uit dat we dat samen met elkaar voort kunnen zetten!

 

WinnerClub

ofni.[antispam].@winnerclub.nl

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.