VOL Zeemancipatie met Favoriet en Willemina

zaterdag 14 september 2024

 
Inschrijfperiode
maandag 24 juni 2024 t/m zondag 1 september 2024
Locatie
Enkhuizen
Aantal deelnemers
maximaal 8
 

Zaterdag 14 september willen we vanuit Enkhuizen een dag varen met de ladies. Oefenen met het varen op de motor en natuurlijk ook zeilen, een dag voor en door vrouwen. Afhankelijk van de aanmeldingen gaan we met 1 of 2 boten op pad. Je wordt ontvangen met koffie met iets lekkers erbij. Vervolgens kiezen wij het ruime sop. Afhankelijk van weer en wind wordt besloten waar we gezamenlijk naar toe varen.

Voor een lunch wordt gezorgd (kosten voor de lunch worden met elkaar gedeeld). 's Avonds dineren wij in een restaurant (voor eigen kosten). Graag bij opgave aangeven of je wel of niet mee gaat eten. Wij verwachten uiterlijk 17.30 uur terug te zijn in Enkhuizen.

Er is plek voor een beperkt aantal dames, dus schrijf je snel in! Opgave kan via de website en via de mail naar evenementencommissie@winnerclub.nl Graag zo snel mogelijk maar uiterlijk voor 1 september. Sorry heren, de zeildag is alleen voor de vrouwen, maar mochten er 's avonds mannen mee willen gaan eten, dan kunnen we dat regelen, geef dit dan aan bij de aanmelding.

Wij gaan er weer een gezellig zeildagje van maken! Mochten er vragen zijn mail naar evenementencommissie@winnerclub.nl 

 

 

Inschrijven

WinnerClub

ofni.[antispam].@winnerclub.nl

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.