WinnerClub voorjaarsbijeenkomst op de wal

zaterdag 9 maart 2024

 
Tijd
16:30 tot 22:00 uur
Inschrijfperiode
zondag 28 januari 2024 t/m donderdag 29 februari 2024
Locatie
Restaurant Aanutwater, Overstag 20, Lelystad
 

Op zaterdag 9 maart a.s. worden jullie van harte uitgenodigd in restaurant Aanutwater in Lelystad voor onze WinnerClub voorjaarsbijeenkomst op de wal. Wij hebben voor jullie die middag/avond 2 inspirerende sprekers kunnen uitnodigen.

Michel Tonino zal ons meenemen bij de voorbereidingen van een Winner voor een rondje Atlantic of een wereldreis. Ook als je niet van plan bent zo'n grote zeilreis te maken is dit een interessante lezing.

Onze 2e spreker van die avond is Anneke Sips. Zij zeilde van Mexico naar Australie en onderweg hield zij een blog bij en maakte daarna het reiskookboek Food on a boat. Zij zal spreken over wat eet je aan boord, hoe doe je inkopen, ook voor de langere oversteek, hoe vang je een vis en wat doe je er vervolgens mee. Het gaat niet alleen over praktische en smakelijke recepten, maar ook tips over het koken aan boord, het bewaren en conserveren van vis en groente, informatie over lokale gerechten en gebruiken, reisverhalen en anekdotes.

Het programma van deze middag/avond is als volgt:

16.30 uur inloop koffie / thee

17.00 uur lezing Michel Tonino

18.00 uur tweegangen diner in restaurant 

20.00 uur lezing Anneke Sips 

22.00 uur afsluiting

Kortom een gezellige avond onder elkaar, vlak voordat het zeilseizoen weer gaat beginnen.

Het programma begint om 16.30 en duurt tot ongeveer 22.00 uur. De kosten voor deze bijeenkomst bedragen 40 euro p.p. (incl. 2-gangendiner & 1 drankje tijdens diner).

Opgeven kan via de website tot 1 maart.

 

 

 

Inschrijven

WinnerClub

ofni.[antispam].@winnerclub.nl

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.