Het zoute water proeven

vrijdag 16 juni 2023 t/m zondag 18 juni 2023

 
Inschrijfperiode
vrijdag 19 mei 2023 t/m zondag 11 juni 2023
Locatie
Waddenzee
 

In vervolg op de 2 voorafgaande jaren willen wij jullie opnieuw uitnodigen voor een rondje op zout water, en wel in het weekend van 17-18 juni, met aanbreng op vrijdag 16-6. Dit is ook hetzelfde weekend als de Ronde NH, die op vrijdag 16-6 start. Vrijdag overdag zal het dus druk zijn op het IJsselmeer, maar daar hebben we in het weekend verder geen last meer van.

Ons voorstel is om bij de Afsluitdijk te starten en van sluis tot sluis te varen. Er zijn daarom 2 opties: start in Den Oever en via Visjagersgaatje, Texelstroom en Doove Balg naar Kornwerderzand, of start in Makkum en via de omgekeerde route naar Den Oever.

Getijde-info zaterdag 17-6: HW Den Helder 06.50, LW DH 14.19; HW Kornwerderzand 9.51, LW KZ 16.30. Bij een start in Den Oever in de ochtend hebben we de eerste uren in de middag op de Texelstroom dus het tij afnemend tegen. Bij een start in Kornwerderzand in de ochtend hebben we tot halverwege de middag het tij mee richting het westen, en daarna weer het tij mee richting Den Oever.

Ons voorstel is om de keuze te bepalen op maandag 12-6, afhankelijk van de te verwachten windrichting en -kracht, en van de voorkeur van de deelnemers. Bij aanmelding graag dus ook even de voorkeurslocatie voor de startlocatie opgeven.

Zaterdagavond kunnen we bij een gezamenlijke maaltijd een mooie afsluiting van onze tocht over de Waddenzee hebben.  

Aanmelden graag voor 12 juni via de website https://winnerclub.nl/activiteiten. Nadere informatie te verkrijgen bij de evenementencommissie.

E-mail                          evenementencommissie@winnerclub.nl

Kees Doets                  mobiel 0611001854

Pieter Pluijmaekers     mobiel 0628404549

 

 

Inschrijven

WinnerClub

ofni.[antispam].@winnerclub.nl

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.