Bezoek The Ocean Race

zondag 11 juni 2023

 
Inschrijfperiode
maandag 24 april 2023 t/m donderdag 8 juni 2023
Locatie
Scheveningen
 

Op zondag 11 juni a.s. organiseren we met onze vereniging een gezamenlijk bezoek aan 'the Ocean Race' in Scheveningen. Een van de grootste zeilwedstrijden ter wereld.

Doel is om met elkaar rond te kijken, de finish te bekijken van de twee race-klassen die aankomen vanuit Denemarken, rond te lopen en de sfeer te proeven.

We houden het programma bewust - omdat de drukte lastig te voorspellen is - heel vrij. Je kunt aansluiten en naar eigen inzicht weer een plan trekken gedurende de dag. Mogelijk dat we met (een deel van) de groep samen iets drinken en / of eten maar ook dat bespreken we ter plekke. Geen verplichtingen ook gedurende de dag.

Als je zin hebt in een leuk uitje Scheveningen. Schrijf je in! Op https://theoceanracethehague.nl zijn details na te kijken. Momenteel is voor 11 juni het programma als volgt:

Ocean Live Park open (12:00 – 21:00 uur)

Aankomst vanuit Aarhus:

  • Verwachte aankomst VO65 14:00 uur
  • Verwachte aankomst IMOCA 18:00 uur

Volg svp zelf deze link want er kunnen nog altijd wijzigingen optreden in het programma. Ons doel is om elkaar te treffen om 12.00 uur op Dr. Lelykade in Scheveningen tegenover restaurant Dok 28. Dit is bij nr 6 op plattegrond: https://theoceanracethehague.nl/plattegrond/. We lopen dan rond en gaan gezamenlijk richting strand om ca 13.u om vanaf het strand de finish van de VO65 te zien rondom 14 uur. Erna bepalen we of je zelf hoe verder. Zoals gezegd een vrij programma.

Vlak voor de datum sturen we deelnemers een update, uitnodiging in whatsapp groep etc. om te zorgen dat we elkaar in de drukte kunnen vinden. Mogelijk volgen dan ook nog laatste details.

Schrijf je in!

 

 

Inschrijven

WinnerClub

ofni.[antispam].@winnerclub.nl

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.