LUSTRUM weekend WinnerClub

zaterdag 4 juni 2022 t/m maandag 6 juni 2022

 
Inschrijfperiode
woensdag 20 april 2022 t/m vrijdag 20 mei 2022
Locatie
Enkhuizen
 

Bij het 10-jarig bestaan van de Winnerwerf, in 1996, is het initiatief genomen tot oprichting van de WinnerClub. De akte van oprichting is in 1997 gepasseerd. En nu, 25 jaar later, kunnen wij met trots constateren dat het een levendige vereniging is geworden met een groeiend ledental en een aantal mooie evenementen gedurende het jaar. 

Het aanstaand Pinksterweekend biedt ons een ideaal moment om de mijlpaal van het 5e Lustrum te gaan vieren in de geboorteplaats van de werf, Enkhuizen. 

Voor degenen die per eigen Winner komen zullen er ligplaatsen beschikbaar zijn in de Buyshaven. Ligplaatskosten zijn voor eigen rekening. Telefoonnummer havenmeester 06-30136854.

Zaterdag 4 juni is er 's avonds in de Buyshaven een BBQ, te houden in en rondom de Kombuys, met uitzicht op stad en water. Start rond 18.00 uur. Kosten 20 euro p.p. voor het eten. Kinderen onder de 13 jaar 10 euro. Drinken kan iedereen zelf meenemen of tegen betaling afnemen van de Kombuys. Graag bij opgave dieetwensen aangeven.

Zondag is de Willem Barentsz, een prachtige 3-mast topzeilschoener, afgehuurd waarmee wij overdag gaan varen op het IJsselmeer en ’s avonds aan boord gaan feesten. Ons vorige lustrum hebben wij ook gevierd op de Willem Barentsz, en dat was zeer geslaagd. 

Inschepen zondag 5 juni om 11 uur, ontvangst met koffie met koek. Ongeveer 11.30 uur gaan wij varen en tijdens het varen wordt een boerenlunch geserveerd. Maar we gaan vooral genieten van het zeilen met dit schitterende schip. Eind van de middag komen we even terug in Enkhuizen om degenen die alleen aan het avondprogramma willen deelnemen gelegenheid te geven aan boord te komen. Inschepen om 17.30 uur. Daarna gaan we rond 18.00 uur weer het water op, mogelijk om ergens voor anker te gaan en er een mooi feest van te maken met ons allen. Muziek is geregeld, dus we kunnen na een goed buffet de dansvloer op. Rond 22.30 uur meert de Willem Barentsz weer af en kunnen we het schip verlaten en hopelijk terugkijken op een heel geslaagde dag. Kosten voor de hele dag € 80,00 en voor alleen de avond € 65,00. Kinderen onder de 13 jaar 50 euro voor de gehele dag. Graag dieetwensen aangeven.

Voor de liefhebbers kunnen we op maandagmorgen nog koffie met elkaar drinken op de steiger voordat iedereen weer huiswaarts zeilt.

De Willem Barentsz heeft een maximale capaciteit van 100 gasten. Aanmelden daarom graag zo snel mogelijk, maar in ieder geval vóór 20 mei, via LUSTRUM AANMELDEN

Mocht aanmelden via de website niet lukken dan kunt u ook een mail sturen naar secretaris@winnerclub.nl met vermelding van het aantal personen, gehele dag of alleen avond programma en de dieetwensen aangeven. 

Na aanmelding is i.v.m. onze verplichtingen aan de Willem Barentsz niet mogelijk om te annuleren zonder kosten. De volledige inschrijfkosten blijven dan verschuldigd.

Tot slot willen we inventariseren of er bij diegene die met eigen schip komen slaapplaatsen beschikbaar zijn voor leden die niet met eigen schip naar Enkhuizen kunnen komen, in ieder geval voor de nacht van zondag op maandag. Dit graag aangeven bij de reservering.

 

 

 

WinnerClub

ofni.[antispam].@winnerclub.nl

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.