Voorjaarstocht Noord

zaterdag 24 april 2021

 
Vervolgdata
zondag 25 april 2021
Inschrijfperiode
dinsdag 30 maart 2021 t/m dinsdag 20 april 2021
Locatie
Medemblik
 

Met de Voorjaarstocht blijven we op het IJsselmeer, o.a. omdat de Stevinsluis bij Den Oever vanwege groot onderhoud tot medio mei is gesloten. We hebben gekozen voor Medemblik als bestemming. We verzamelen zaterdagmiddag in de Stadhaven Medemblik. Voor info:
www.st-jachthavenmedemblik.nl. Eind van de middag is er een steigerborrel. Normaal zou dit gevolgd worden door ons traditionele “floating dinner”. Aangezien dit in april naar alle waarschijnlijkheid geen doorgang kan vinden streven we ernaar het de zaterdag van het Winnerweekend, een maand later, te houden.

 

Voorjaarstocht Noord + Winnerweekend 2021
Medemblik 24-25 april + Marker Wadden/Lelystad 22-24 mei

 

Beste Winnerclubleden,
Het is zover: we gaan weer zeilen!

 

Het wordt gelukkig een betere start van het seizoen dan vorig jaar, toen tot Hemelvaart havens en sanitair gesloten waren. Dat is het lichtpuntje. Maar veel vertier in de havens zal er nog even niet zijn zolang de horeca is gesloten en winkels maar beperkt open zijn. Een reden te meer om te gaan genieten van het zeilen.

 

Met de Voorjaarstocht blijven we op het IJsselmeer, o.a. omdat de Stevinsluis bij Den Oever vanwege groot onderhoud tot medio mei is gesloten. We hebben gekozen voor Medemblik als bestemming. Een goed startpunt als je daarna naar de Wadden gaat. We verzamelen zaterdagmiddag in de Stadhaven Medemblik.

 

Voor info: www.st-jachthavenmedemblik.nl . Eind van de middag is er een steigerborrel. Normaal zou dit gevolgd worden door ons traditionele “floating dinner”. Aangezien dit in april naar alle waarschijnlijkheid geen doorgang kan vinden streven we ernaar het de zaterdag van het Winnerweekend, een maand later, te houden.

 

Tijdens het Winnerweekend gaan we op zaterdag 22-5 naar de Marker Wadden (zie Welkom op Marker Wadden | Natuurmonumenten) . Er zijn als groep voor de overnachting ligplaatsen beschikbaar aan de stapelsteiger. Zondagochtend om 11.00 is er de mogelijkheid deel te nemen aan een excursie, duur 1 ½ uur, kosten respectievelijk €7 als lid van Natuurmonumenten, anders € 10. Voor de reservering hiervan wil men een maand vooraf opgave van het aantal deelnemers, want er is een maximum van 10 personen per excursieleider.

 

Aanmelding hiervoor daarom ook graag vóór 20-4-2021! In de middag varen we naar de Bataviahaven in Lelystad. Het programma voor de zondagavond hangt af van de dan geldende regelgeving.
Aanmelden voor beide tochten vóór 20-4, bij voorkeur via de website www.winnerclub.nl/activiteiten, eventueel per e-mail evenementencommissie@winnerclub.nl, zodat er tijdig zowel de ligplaatsen in de havens en de excursie kunnen worden geregeld.

 

Met Winnergroet, namens het bestuur,
Riet Rus en Kees Doets – evenementencommissie

 

 

Inschrijven

WinnerClub

ofni.[antispam].@winnerclub.nl

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.