GEANNULEERD Is er een DOKTER aan BOORD?

zaterdag 7 november 2020

 
Tijd
13:30 tot 15:30 uur
Inschrijfperiode
maandag 5 oktober 2020 t/m zondag 18 oktober 2020
Locatie
De Roskam, Plein 25, Houten
Aantal deelnemers
maximaal 30
 

Deze keer een onderwerp waar we zowel op de wal als aan boord mee te maken kunnen krijgen: de noodzaak om medische hulp te vragen! Op de wal is dat eenvoudig, maar op het water is zelfredzaamheid een heel belangrijke eerste vereiste, ook voor medische problemen! Om de simpele reden dat niet iedereen een dokter aan boord heeft.

Teneinde goed te handelen bij medische problemen aan boord zijn zowel een goede basiskennis als een goede voorbereiding vóór we het water opgaan van groot belang.

We stellen het daarom zeer op prijs dat ons lid Marcel Knijnenburg, huisarts in Culemborg, voor ons een inleidende voordracht wil houden hoe om te gaan met medische problemen aan boord.

Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. De lezing start om 13.30 (inloop vanaf 13.00) en duurt inclusief pauze en gelegenheid voor discussie en vragen tot ongeveer 15.30.

In verband met Corona is er een maximum van 30 deelnemers. Voorts zal de mogelijkheid worden geboden om de lezing online te volgen.

Opgave voor 19 oktober bij voorkeur via de website www.winnerclub.nl, met opgave of je fysiek aanwezig bent of online wil deelnemen.

 

 

WinnerClub

ofni.[antispam].@winnerclub.nl

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.