Proeven van het zoute water (rondje NH)

zaterdag 13 juni 2020

 
Inschrijfperiode
donderdag 5 maart 2020 t/m zondag 7 juni 2020
Locatie
haven bij NDSM werf
 

Beste Winnerzeilers,

Wij willen jullie uitnodigen voor een nieuwe activiteit: een Ronde Noord-Holland varen hetzij met eigen schip hetzij aan boord van een andere mooie Winner. De definitieve indeling van schepen en bemanning maken we in principe eind mei.

De planning is om deze tocht te maken 2 weken na het Winnerweekend van Pinksteren, dus tijdens het weekend van vrijdag 12 tot zondag 14 juni. Dus 1 week voordat de wedstrijd Ronde NH wordt gevaren. We varen met de klok mee, er van uitgaande dat dit de best bezeilde route is.

Het voorstel is vrijdagavond te verzamelen op het Noordzeekanaal (waarschijnlijk in de Amsterdam Marina) en zaterdagochtend vroeg te vertrekken naar IJmuiden. We streven er naar rond 8 uur bij de sluis van IJmuiden te zijn. Daarna is het ruim 30 mijl varen naar Den Helder, en ongeveer 8 mijl verder naar Oudeschild. Zondag wordt er terug naar huis gevaren. Als alternatief kan er op individuele basis een verblijf op het Wad aan vastgeknoopt worden.

Wij horen graag wie voor deze tocht belangstelling heeft, hetzij met eigen schip hetzij als opstapper. Voor nadere informatie en/of aanmelding gaarne contact opnemen met Kees Doets.

Met Winnergroet,

Arnoud Luijten, a/b ….. , Winner 9.50, ligplaats Lelystad

Kees Doets, a/b Horizon, Winner 12.20, ligplaats Enkhuizen

Mobiel: 06-11001854

E-mail: evenementencommissie@winnerclub.nl

 

 

Inschrijven

WinnerClub

ofni.[antispam].@winnerclub.nl

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.