Het Zoute Water Proeven (rondje NH)

vrijdag 28 augustus 2020

 
Inschrijfperiode
woensdag 10 juni 2020 t/m zondag 16 augustus 2020
Locatie
haven bij NDSM werf
Aantal deelnemers
maximaal 15
 

Wij, Arnoud en Kees, willen jullie namens de Winnerclub uitnodigen voor een nieuwe activiteit:

Samen een Ronde Noord-Holland varen

Niet zoals oorspronkelijk gepland begin juni maar eind augustus, na de zomervakantie, dus tijdens het 3-daagse weekend van vrijdag 28 tot en met zondag 30 augustus.

We varen met de klok mee, ervan uitgaande dat dit de best bezeilde route is. Dit kan zowel met eigen schip maar mag ook als opstapper aan boord van een andere mooie Winner.

De definitieve indeling van schepen en opstappers maken we medio augustus bekend als duidelijk is wie de deelnemers zijn.

Het voorstel is vrijdagavond verzamelen op het Noordzeekanaal (in de Amsterdam Marina). Let op: de Schellingwouderbrug is op werkdagen gesloten van 16.00 tot 18.00.

Zaterdagochtend vertrekken we naar IJmuiden, 20 km varen. We streven ernaar rond 10.00 uur bij de sluis van IJmuiden te zijn om na het schutten het tij mee te hebben naar het Noorden. Daarna is het ruim 30 mijl varen naar Den Helder, en ongeveer 8 mijl verder naar Oudeschild. Welke eindbestemming het wordt bepalen we in overleg.

Zondag wordt er terug naar huis gevaren. Als alternatief kan er op individuele basis een verblijf op het Wad aan vastgeknoopt worden.

Wij horen graag wie voor deze tocht belangstelling heeft, hetzij met eigen schip hetzij als opstapper. Voor nadere informatie gaarne contact opnemen met Kees Doets.

Aanmelden vóór 16  augustus via www.winnerclub.nl (voorkeur) of via een e-mail naar evenementencommissie@winnerclub.nl  en vermelden of je als opstapper meewilt of met eigen schip, al dan niet met ruimte voor opstappers. Er is een maximum van 15 deelnemende schepen. Zonodig plaatsing op een wachtlijst of eventueel deelname als opstapper.

Met Winnergroet,

Arnoud Luijten, a/b Albatros, Winner 9.50, ligplaats Enkhuizen Compagnieshaven

Kees Doets, a/b Horizon, Winner 12.20, ligplaats Enkhuizen Buyshaven

Mobiel: 06-11001854

E-mail: evenementencommissie@winnerclub.nl

 

 

Inschrijven

WinnerClub

ofni.[antispam].@winnerclub.nl

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.