Najaarstocht Noord

zaterdag 12 september 2020

 
Inschrijfperiode
woensdag 26 augustus 2020 t/m vrijdag 11 september 2020
Locatie
Volendam
 

Evenals voorafgaande jaren wordt de Najaarstocht Noord ook dit jaar het 2weekend van september gehouden onder de bekende formule “Free to come, free to go”.

Locatie is Volendam, waar we zaterdag verzamelen in de prima geoutilleerde Volendam Marina, centraal gelegen aan het Markermeer en ongeveer 14 mijl verwijderd van de sluizen van Enkhuizen en Lelystad. Passantentarief is € 1.85 per meter. Voor verdere informatie over de haven zie www.marinavolendam.nl

Eind van de middag zal er een steigerborrel gehouden worden. Voor diegenen die daarna in Volendamse sfeer willen eten bevelen wij de 2 volgende, vlakbij de Marina gelegen restaurants aan: Smit Bokkum (met eigen rokerij) http:/www.smitbokkum.nl en verder de Pieterman http://restaurantpieterman.nl. Wel zelf reserveren omdat we helaas niet als groep kunnen eten. Maar als een aantal van ons in deze restaurants gaat dineren doen we dat toch zowel coronaproof als geclusterd.

Bij voorkeur wel aanmelden via de website http://winnerclub.nl voor 6 sept zodat de havenmeester de boten bij elkaar kan leggen en dat wij een idee hebben wie wij kunnen verwachten.

 

 

 

WinnerClub

ofni.[antispam].@winnerclub.nl

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.