WinnerClub weekend

zaterdag 8 juni 2019

 
Inschrijfperiode
vrijdag 24 mei 2019 t/m dinsdag 4 juni 2019
Locatie
Hoorn
 

Wij nodigen jullie uit voor het WinnerClub weekend. Wat dit jaar zal plaatsvinden van zaterdag 8 juni t/m maandag 10 juni 2019 (Pinksterweekend) in Hoorn.

Heb je altijd al een wedstrijdje willen varen maar het nooit aangedurfd omdat je geen ervaring hebt of dat je een drukke start niet ziet zitten, dan heb je nu de kans! Wedstrijd varen met alleen maar Winners en geen wedstrijd stress.

Winnerclub weekend programma:

Zaterdag 8 juni:

16.30 verzamelen in de Grashaven in Hoorn (daar zijn ligplaatsen voor ons gereserveerd) en start met een steigerborrel. Iedereen neemt iets lekkers mee en zijn eigen drank. Mocht je eerder in Hoorn zijn dan kun je de stad ontdekken

Hoorn moet je echt een keer zien, horen, proeven en voelen! Het verleden van de machtige Verenigde Oost-Indische Compagnie, die in de 17e en 18e eeuw met zijn prachtige schepen handelsbetrekkingen onderhield met Aziatische landen, kom je nog overal tegen. Dat geeft de stad zijn bijzondere sfeer.  

Zondag 9 juni: varen wij op het IJsselmeer een wedstrijdrondje, onder leiding van Edward Giesen. Iedereen kan meedoen want we varen en starten op tijd en hoeven niet in 1 keer met z’n allen over de startlijn, er is dus geen wedstrijdstress. Na de wedstrijd meren we weer aan in Hoorn. ’s Avonds dineren wij met elkaar bij restaurant van der Kroft en na het eten zal de koffie met de prijsuitreiking plaatsvinden.

Na een gezamenlijke afsluiting op de steiger met een kopje koffie op maandagochtend 10 juni, vaart iedereen weer naar de thuishaven of naar elders.

 

De bijdrage per persoon is € 32,50. Voor kinderen tot 12 jaar is de bijdrage afhankelijk van het menu, mar lligt tussen de 15-20 euro.

Dit bedrag is incl. een 3 gangendiner excl. drankjes. 

Het liggeld in Hoorn moet zelf worden voldaan.

Wij verzoeken je uiterlijk  4 juni a.s. aan te melden via de website. Mochten hier problemen mee zijn dan via secretaris@winnerclub.

Wij hopen natuurlijk weer op een grote opkomst en mooi zeilweer!

 

 

WinnerClub

ofni.[antispam].@winnerclub.nl

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.