Voorjaarstocht Noord 27-29 april

vrijdag 27 april 2018

 
Inschrijfperiode
zondag 14 januari 2018 t/m zondag 22 april 2018
Locatie
waddenzee
 

Vrijdag 27 april, Koningsdag, meren we af in Harlingen. Het is om 14.50 LW Kornwerderzand dus een prima tij om naar Harlingen te varen. Vertrekadvies Kornwerderzand naar Harlingen 0 tot 4 na LW Kornwerderzand. We worden verwacht in de Noorderhaven na de voetgangersbrug, waar plaatsen voor ons zijn gereserveerd. Aan het eind van de middag zullen we starten met een steigerborrel (iedereen neemt zelf drank en wat lekkers mee). Afhankelijk van de weersvoorspellingen zullen we met elkaar afstemmen waar we op zaterdag naartoe varen. Mogelijkheden genoeg: Texel, Den Oever of Den Helder. Terschelling is waarschijnlijk te ver voor diegene die op zondag weer naar huis moeten.

Vorig jaar was het floating diner een groot succes zodat dit goed is voor een herhaling op zaterdagavond. Dus als er boten zijn die pas op zaterdag kunnen aanhaken hoeft dat geen probleem te zijn voor het diner. Floating diner is een variant van een rolling diner waarbij een aantal scheepseigenaren een voorgerecht bereiden, een aantal een hoofdgerecht en een aantal voor het dessert zorgen. Het is de bedoeling dat elke scheepseigenaar 2-4 personen ontvangt voor de aangegeven dinergang. Welke gang je wilt verzorgen kun je aangeven op het inschrijfformulier samen met het aantal personen die je aan boord kunt ontvangen. Je hoeft echt geen topchef te zijn, dus iedereen kan meedoen. Het gaat om het bij elkaar aan boord zijn en op die manier op verschillende boten te komen.

Voor de planning van het floating diner is het van belang dat je je wel opgeeft via het inschrijfformulier op de website en aangeeft met hoeveel personen je komt. Uiterlijke inschrijfdatum vrijdag 20 april.

Wij hopen natuurlijk op mooi zeilweer en tot in Harlingen!

 

 

 

 

 

 

WinnerClub

ofni.[antispam].@winnerclub.nl

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.