Pieter Pluijmaekers


Pieter-Pluijmaekers-Evenementencommissie

Functie: Evenementen Commissie
E-mailadres: eissimmocnetnemeneve.[antispam].@winnerclub.nl

Type Winner: 11.20
Winner: Geziena
Thuishaven: Enkhuizen

Mijn naam is Pieter Pluijmaekers, 69 jaar, geboren in Tilburg, al jaren woonachtig in Wassenaar, vader van een dochter en zoon en opa van een kleindochter.

Op mijn 9e heb ik leren zeilen in Oostenrijk. Mijn zeilervaringen werden voortgezet op de zeilschool in Drimmelen. Ik werd zo door deze sport gegrepen, dat mijn vader in zijn enthousiasme een 2e hands Draak aanschafte. Snel vorderingen gemaakt bij eb en vloed in de Biesbosch en Hollands Diep, toen nog open water in Brabant en Zeeland. Jaren lid geweest van de WSV De Amer in Drimmelen. Gezien de leeftijd van mijn vader moest er meer comfort komen aan boord en werd er een Defender 32 aangeschaft van de firma Dekker uit Amsterdam. Vele zeiltochten volgden in Zeeland, op de Noordzee en IJsselmeer. Echter studie kost veel tijd en daarna ook het opbouwen van een tandartsenpraktijk in Wassenaar, inclusief een gezin. Tijdelijk werd zeilen op een zeer laag pitje gezet.

In 2005 heb ik een Winner 11.20 aangeschaft (Riet Rus vond toen dat ik wel direct lid moest worden van de WinnerClub). Vele vakanties met de kinderen doorgebracht op de Geziena. Tot op heden met heel veel plezier gezeild op de Winner. Vaak solo en inmiddels samen met mijn vriendin Annemieke, erelid van de WinnerClub.

Sinds een jaar mijn werkzame leven iets afgebouwd, waardoor meer tijd voor het zeilen en voor de WinnerClub.

 

Sinds kort lid van de Evenementen commissie. Ik hoop een goede bijdrage te kunnen leveren aan mooie activiteiten, zowel in de zomer als in de winter voor de enthousiaste leden van de WinnerClub.

 

WinnerClub

ofni.[antispam].@winnerclub.nl

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.