Voorjaarstocht Noord 20-22-april

zaterdag 20 april 2019

 
Inschrijfperiode
vrijdag 29 maart 2019 t/m dinsdag 16 april 2019
Locatie
Den Helder
 

Zaterdag 20 april, meren we dit jaar af in Den Helder. We worden verwacht in de Jachthaven Willemsoord, waar plaatsen voor ons zijn gereserveerd.

Aan het eind van de middag zullen we starten met een steigerborrel (iedereen neemt zelf drank en wat lekkers mee). 

Zondag is er gelegenheid om de musea in Den Helder te bezoeken, zoals bijv. het Marine museum, Nationaal Reddingsmuseum Dorus Rijkers of het Reddingmuseum. De evenementencommissie stelt voor om naar Fort Kijkduin te gaan, zowel museum als aquarium, leuk voor jong en oud. Het is op de fiets of anders met een taxibusje te bereiken.  

Zondagavond zal ook wegens groot succes het floating diner plaats vinden. Dus als er boten zijn die pas op zondag kunnen aanhaken hoeft dat geen probleem te zijn voor het diner. Floating diner is een variant van een rolling diner waarbij een aantal scheepseigenaren een voorgerecht bereiden, een aantal een hoofdgerecht en een aantal voor het dessert zorgen. Het is de bedoeling dat elke scheepseigenaar 2-4 personen ontvangt voor de aangegeven dinergang. Welke gang je wilt verzorgen kun je aangeven op het inschrijfformulier samen met het aantal personen die je aan boord kunt ontvangen. Je hoeft echt geen topchef te zijn, dus iedereen kan meedoen. Het gaat om het bij elkaar aan boord zijn en op die manier op verschillende boten te komen.

Voor de planning van het floating diner is het van belang dat je je wel opgeeft via het inschrijfformulier op de website en aangeeft met hoeveel personen je komt. Uiterlijke inschrijfdatum dinsdag 16 april.

Maadag gaat ieder weer huiswaarts.

 

 

WinnerClub

info@winnerclub.nl

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.